souk.se

Det är inte alla som vill byta ut sin garderob inför varje säsong då modet förändras. Visst kanske man hittar ett plagg eller två som faller en i smaken, men när man har hittat sin personliga stil brukar denna ofta bestå. Bara för att man inte vill köpa kläder som visats på catwalken betyder det dock inte att man inte vill vara moderiktig, men det finns andra vägar att gå. Istället för att förnya garderoben och göra dig av med kläder som du egentligen gillar kan du istället satsa på höstens trendande färger. På så sätt kan du behålla din personliga stil, samtidigt som du blir ett riktigt modelejon på stan. Vi har skannat igenom nyhetstidningar och modesajter för att hitta de absolut hetaste färgerna för höstens mode 2020.

Rött som blodet

Bottega Veneta och Givenchy har bestämt sig och under hösten är det den blodröda färgen som gäller. Det betyder att du ska välja mer mörka och djupa toner av rött och lämna det klarröda bakom dig. Är blodrött inte din melodi kan du med fördel välja vinrött.

Alla nyanser av grått

Den kommande säsongen kommer vi att få se många plagg i olika nyanser av grått. Den tidigare basfärg som varit svart har nu fått sig en ljusare ton och det är alltså den gråa färgen som gäller. Genom att variera material och textur kan du bygga upp fantastiska kontraster.

Kornblå

Vill du ha en färg som verkligen syns,men som samtidigt är helt rätt för säsongen? Då är det kornblå som du ska satsa på. Kornblå är en blå nyans som kan liknas med blåklintens färger och här kan du välja både ljusa och mörka alternativ.