souk.se

När du väljer kläder är det viktigt att du väljer plagg som du känner dig bekväm i. Om du är bekväm i kläderna som du bär kommer du också att utstråla mer självförtroende och din självkänsla kommer att bli bättre. Vilka kläder du väljer är naturligtvis helt upp till dig själv, men det finns också knep som man kan använda sig av för att hitta kläderna som verkligen känns perfekta.

Om du vill ha vägledning i ditt klädval kan vi rekommendera dig att klä dig efter kroppsform. Med det menar vi att du ska utgå från den kropp som du har också välja kläder som framhäver dina bästa delar. Ska man tro på modeexperterna är det inte alla kläder, färger, mönster och skärningar som passar alla personer.

Triangeln, äpplet, timglaset eller rektangeln? Vilken kroppsform är det som du har? På internet kan du hitta ett flertal guider som beskriver de olika kroppsformerna och där du även kan hitta riktigt bra tips på vilka kläder som passar vilken kroppsform. Kom ihåg att det inte finns något som är skrivet i sten, utan råden är vägledning för den som behöver.