souk.se

Alla som har en egen klädstil har plagg som de ofta använder och som ger dem en personlig touche. Hitta dina signaturplagg, så kommer du kunna skapa en egen stil och lättare matcha kläder. Med signaturplagg får du mer ordning i garderoben samtidigt som du lättare blir kreativ. Och du slipper stressen för vad du ska sätta på dig på morgonen.

Signaturplagg 1#: byxorna

De flesta av oss älskar byxor. För att skapa en bra stil är det smart att hitta ett par byxor som blir en del av ditt signum. För många är det bara ett par vanliga blå jeans, medan för andra kan det vara lite dyrare leggings eller svarta kostymbyxor. Är du jeansmänniska bör du hitta ett par jeans som verkligen passar dig, ett par byxor som du kan återkomma till och bygga en stil kring. Genom att ha ett par byxor och en återkommande färg på byxorna, så kommer du lättare kunna bygga en garderob där kläderna fungerar tillsammans. Din stil blir mer genomtänkt. Det underlättar verkligen på måndagsmorgnar när du å ena sidan är trött, å andra sidan behöver vara snygg för ett möte på Jobbet eller för en lunchdejt. Köp dina byxor hos NA-KD, som också har superschyssta stickade byxor som både funkar att ha hemma, men också när du ska klä upp dig.

Signaturplagg 2#: Överdelen

Hitta en överdel som fungerar till dina byxor. Det kan handla om vita blusar, svarta t-shirts, preppy cardigans eller färgglada västar. Beroende på om du är boho, preppy, edgy eller en klassiker. Det är skönt att ha ett par överdelar i olika färger som du vet alltid fungerar med dina byxor. Om du älskar blus och skinny jeans, då kan du enkelt förändra stilen med en mörkare eller ljusare cardigan, tröja eller sjal.

Signaturplagg 3#: ytterplagget

För att skapa en egen stil behöver du både överdel, underdel och ett ytterplagg som verkligen signalerar vem du är. För vissa är det en snygg blazer, för andra kan det vara en skinnjacka, jeansjacka eller bara en längre kappa som har lite personlighet. Naturligtvis kan du behöva ha två ytterplagg, ett för vintern och ett för sommaren. Att hitta ytterplagg som fungerar med din stil, och i många situationer, kommer göra det så mycket enklare för dig att alltid vara snyggt klädd.