souk.se

Ett plagg som nästintill är ett måste i allas garderober är ett par jeans av något slag. Oavsett om du föredrar jeans med låg eller hög midja är det ett plagg som du kan bära till nästan alla tillfällen i livet. Det är möjligt att styla jeans på flera olika sätt. Även om det är ett modeplagg som alltid är snyggt kan styling både höja och sänka en outfit beroende på hur den görs. För att inte göra en stylingmiss finns det några bra knep att tänka på.

Stylingen är viktig

Om du vill att din look ska se exklusiv och snygg ut är det en bra idé att lägga lite tanke bakom stylingen. Fel styling kan göra att din stil upplevs som billig och oengagerad. När det kommer till styling spelar exempelvis skorna en viktig roll för hur dina jeans framställs. För det första är det viktigt att du köper jeans som är i rätt längd. Om jeansen du bär är för korta visar du delar av ditt ben, vilket bidrar till att du upplevs som kortare än vad du faktiskt är. Ett par utsvängda jeans kan vara en utmaning att hitta rätt längd på. Försök att hitta en jeanslängd där benet slutar precis ovanför golvet när du har ett par skor på dig. .

Välj rätt skor

Att stoppa ner ett par raka jeans i ett par boots eller stövlar är ingen bra idé. Det kommer ge dig en klumpig och billig look. Om du vill ha jeans i stövlarna ska du satsa på en modell som är tight längs hela benet. Jeans och sneakers är något som i princip alltid fungerar oavsett vilken jeansmodell som du bär. Klackar är andra skor som i princip alltid fungerar oavsett jeansmodell.

Hitta din favoritmodell

Det viktigaste av allt när du ska bära jeans är att hitta ett par som passar dig. Modellen ska sitta perfekt på din kropp samtidigt som du trivs med dem. Det är inte helt enkelt att hitta favoritmodellen men det går så ge inte upp. När du väl hittar dina favoriter kan det vara värt att köpa två par direkt. Eftersom det finns flera olika modeller kan du med fördel ha mer än ett par jeans i din garderob. Olika modeller passar till olika överdelar. För att kunna variera din look är det kul att ha lite olika modeller att välja mellan.