souk.se

T-shirt är det ultimata plagget som är tidlöst och klassiskt. Det är dessutom ett plagg som passar till många olika underdelar. Du kan exempelvis styla en t shirt med tryck med jeans, en kjol eller kostymbyxor. Det är fördelaktigt att både ha t-shirts i basfärger men även några t shirt med tryck för att kunna styla ihop spännande outfits. Det går nog inte att ha för många olika t-shirts i garderoben.

Kombinera t-shirts med olika underdelar

På sommaren kan du med fördel bära en vit t-shirt ihop med olika typer av kjolar. Du kan bära t-shirten ensam eller kombinera den med något snyggt halsband. Du kan även ha ett linne eller en annan typ av topp ovanpå t-shirten för att skapa en mer spännande outfit. Att bära t-shirten med en liten knut framtill är också ett alternativ. En bas t-shirt kan du även ha under en klänning som har smala axelband. Den mest klassiska och kanske finaste stylingen är ändå jeans och t-shirt. Du kan variera skorna efter tillfälle. Det är lika snyggt med klackar som vita sneakers.

T-shirt och jeansshorts

Ett annat bra alternativ är att bära t-shirten under kavajen. Det ger ett både uppklätt och dressat utseende på en och samma gång. Shorts är ett annat plagg en t-shirt passar perfekt tillsammans med. Jeanshorts gör sig väldigt bra tillsammans med en vit t-shirt. Det är även ett riktigt klassiskt plagg som aldrig går ur tiden.

Jeans är en riktig klassiker

Jeans är ett annat modeplagg som verkligen också både är klassiskt och tidlöst. Jeans är likt t-shirten enkel att matcha med andra plagg. Det finns mängder med olika jeansmodeller, det gäller att hitta dina favoriter. När du har ett par favoritjeans har du ett go to-plagg när det uppstår klädpanik. Jeans har en given plats i allas garderob.

Vit skjorta och kavaj

En vit skjorta är också ett klassiskt plagg som hör hemma i en basgarderob. Du kan kombinera den vita skjortan med jeans, jeansshorts, kjolar och kostymbyxor. Det är alltid rätt att bära en vit skjorta oavsett årstid. Kavajen är likt skjortan tidlös. Du kan alltid bära en klassisk kavaj. Den kan du enkelt klä upp och ner med olika accessoarer, nederdelar och skor. För kvinnor är en svart klänning det ultimata plagget som alltid fungerar när det vankas fest. En svart klänning går även att styla på lite olika sätt med hjälp av smycken, skor och olika accessoarer.