souk.se

Det senaste året har varit väldigt annorlunda med mycket arbete hemma och därmed har bekväma plagg fått ta allt större plats i mångas garderob. Samtidigt som jakten på bekväma plagg fortsätter finns en längtan efter att få börja piffa till sig och använda plaggen som inte passar sig på hemmakontoret. Något som dock passar både hemma och på kontoret är tights. Tights blev väldigt populära på 80-talet när aerobic var stort och har från det gått till att få en självklar plats i mångas vardagsgarderob. Tightsen är sköna och funktionella men också stilsäkra tillsammans med rätt plagg, till exempel en stickad tröja. Alla bör ha ett par tights i garderoben. Tights passar alla och går att variera tillsammans med andra plagg oavsett stil i oändlighet.

Låg midja och mer hud

Trots att vi trivs i bekväma och sköna plagg finns längtan efter att få klä sig i mer glamourösa kläder. Lägg modetrenderna för 2020 på hyllan och börja titta på modetrenderna för 2021. Något att satsa på i år är att visa mer hud. För både överdelar med bar rygg, cutouts och bh-toppen är något att satsa på i år. Minimalistiskt 90-tal tillsammans med 2000-talets croppade toppar och byxor med låg midja gör stor comeback 2021. När sommarvärmen slår till, då är det dags att ta på de kortkorta shortsen. Eftersom det är gamla trender som gör återtåg finns mycket på second hand att fynda.

Satsa på olika färgkombinationer och överdådiga mönster

Färgerna som är trendiga 2021 är gult, orange, grönt, gult, blått och rosa. Alla färger är välkomna in i garderoben och helst av allt ska de kombineras med varandra. I år är året då det finns utrymme att experimentera med olika färger. Det är också helt inne med olika mönster och helst ska det synas ordentligt. Varför inte bära samma mönster på överdelen som underdelen?

Loungestilen är här för att stanna

Trots att längan till mer festliga kläder är stor är loungestilen här för att stanna kvar ett tag till. Hoodien som funnits med ett tag tar ett fast grepp om modet och hänger med in i 2021 i olika former. Något som också kvalar in i bekvämlighetsgarderoben är jeansen i lös modell.