souk.se

Det finns två anledningar att du ska köpa UGGs: det är bättre för dina fötter och din kropp att du går i riktigt bra skor och så är UGG:en så skönt snygga. Det är så mycket roligare att skapa en outfit som du kan matcha med ett par riktigt coola skor. Det är ju också bra att ha flera par skor i garderoben, så du har skor för både jobbet, festen, promenaden och fikat med vännerna. Köp dina UGG:s på rea, så kan du gå i härliga fluffiga skor året om.

UGG:s – för både sommar och vinter

UGG:sen har kommit för att stanna. De är så härligt fluffiga och varma att ha på sig vintertid. Perfekta när du ska äta med vännerna, gå på bio eller vill ha en avslappnad stil på jobbet eller i skolan. Att ha ett par classic Mini fluff i skohyllan är nästan ett måste. Men UGG:s är så mycket mer än bara vinterboots. Du kan köpa snygga sandaler för en skön look på sommaren. Älskar du höga sandaletter med kilklack satsar du på Shilo eller Trina Wedge sandaler. Vill du bara ha lite coola och annorlunda sandaler så köper du Joan eller fluff Chella. UGG:s har skor för oss som älskar fluff både sommar och vinter. Köp dina UGG på rea hos Campadre som har en riktigt schysst rea just nu och erbjuder upp till 38 procents rabatt.

Fixa outfiten till dina UGG sandaler

UGG:en kan verkligen ge en skön känsla av mysigt kafé – särskilt bootsen. Sandalerna påminner också om kaféer och restauranger, men på ett annat sätt. Om du köper sandaler med fluff så är de särskilt snygga att bära till jeansshorts eller ett par lite kortare leggings. Du vill inte att byxorna går ända ner till anklarna när du har dina fluffsandaler, då det kan se lite vintrigt ut. Nej, du måste visa minst halva benen så att det verkligen ger en skön sommarkänsla. Om du däremot köper sandaler utan fluff så är de oerhört snygga till både treggings, kjol, klänning och naturligtvis jeansshorts. Om du älskar treggings ska du satsa på ett par höga kilklacksandaler: då får du en väldigt feminin lock och långa snygga ben.

UGG:en är också sköna skor att ha på sig hemma eller vid sommarstugan, eller om du drar utomlands. I de lägre sandalerna, som Joan, kan du gå en heldag och känna dig både snygg och bekväm. De passar perfekt att ta med sig på semestern, vare sig du ska till Paris för en weekend eller vara i sommarstugan, särskilt som de lätt får plats i väskan.